La Falla del dimarts 9 de juliol......

  • La Festa del Pa Beneit del Vendrell 

  • Barri de la Carretera 

  • Tradicions, creativitat, sàtira, crítica i molta alegria 

  • Encesa de la falla a les 21.30 hores

  • Els Sopars a la fresca

  • I després, concert amb La Oreja de Tiktok i Dj Noler

La Festa del Pa Beneit continua, avui 9 de juliol, centrat en el Barri de la Carretera també amb un ampli i variat programa d'activitats i la tercera plantada i encesa de les falles d'aquestes festes 2024. Encesa que es realitzarà a les 21.30 hores.

Després del cercabarri que realitzaran les famílies amb les seves tradicionals coques, és a la plaça Tobies, davant del Centre Cultura L'estació i cap de la Rambla, serà l'escenari de la plantada d'aquesta nova Falla, que com ja és tradicional uneix-la, sàtira i crítica argumentades per la comissió del Barri de la Carretera, que com totes finalitzarà amb la seva cremada.

De nou, seran tres coets, els avisos, per l'encesa de la traca, que ens portarà a gaudir de la crema de la Falla, sempre controlada per la supervisió dels membres de Protecció Civil i Bombers de la vila.

Donem una ullada a aquesta Falla!!!
 

Imatge-portada: Falla del Barri de la Carretera- Redacció Capital2020 /9-juliol-2024
Redacció i imatges: Redacció Capital 2020 - Falla del Barri de la Carretera /9-juliol-2024

Nota: Volem recordar-vos des de Capital2020, que ens podeu demanar el lliurament de les fotografies i vídeos que publiquem, amb una millor qualitat (pes original), perquè estan a la vostra disposició. O podeu fer a "contacte" i fem la tramesa.