Aquesta és la política de privacitat de Capital2020. La vostra privacitat és molt important per a nosaltres i, a través d’aquesta política, volem aclarir quines dades personals processem per a tu, per què, per quant de temps i com pots exercir els teus drets per gestionar-les.

Et convidem a llegir acuradament aquesta política de privacitat per tenir una bona comprensió sobre com protegim les teves dades personals.

Què és el RGPD?

El Reglament General de Protecció de Dades té com a objectiu unificar a nivell europeu les normatives de protecció de dades.

Entre altres coses, obliga les empreses i administracions a donar més informació sobre les dades que tenim dels usuaris com tu.

Aquí trobaràs informació sobre quines dades tenim de tu, com les recollim, per a què les fem servir i què pots fer tu amb les teves dades.

Qui som?

Capital 2020 es un projecte comunicatiu sense ànim de lucre que té com a missió oferir als ciutadans de Catalunya i l’exterior un servei de informació de qualitat. Som un grup de persones al voltant de l’interès i necessitats de la societat actual, des de la capital del Baix Penedès amb l`objectiu inicial de posar a l’abast de tothom, dins i fora de Catalunya, el que significarà l`any 2020 i següents en la música, cultura, educació, turisme, gastronomia, etc.

Volem integrar a tota la ciutadania al voltant d`aquesta extraordinària oportunitat que inicia el primer de gener 2020 i que es projectarà al llarg dels propers anys. Tenim com objectiu, contribuir a una societat activa, crítica, integradora, cívica i especialment cultural.

El responsable del web es Jaume Rull amb número d'identificació 36547497Z
Direcció: 43700, El Vendrell-Tarragona

Tu pots posar-te en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic contacte@capital2020.cat o a el mòbil: 657968194

Aquesta política de privacitat t’afecta?

Aquesta política de privacitat t’afecta si has entrat en contacte amb nosaltres, ja sigui amb un contacte associat amb nosaltres, com a treballador d’una entitat amb la que tenim una relació contractual, com a subscriptor del nostre butlletí, com a visitant de les nostres pàgines web, o per qualsevol altre canal amb el qual hagis contactat amb nosaltres (per correu electrònic, xarxa social, telèfon, esdeveniments, etc.)

Les teves dades personals es poden recollir a través dels següents mètodes: mitjançant la nostres xarxes socials, per correu electrònic, per telèfon, per fax, per assistència a un esdeveniment, mitjançant galetes o altres tecnologies per rastrejar visitants als nostres llocs web, a través de la comunicació de proveïdors o socis, mitjançant un formulari als nostres llocs web o per qualsevol altre mitjà.

El nostre compromís amb la privacitat dels nostres usuaris és molt elevat. Per això, l'accés a la major part dels continguts els oferim sense restriccions de cap mena. Només en alguns casos, com per participar en concursos, per exemple, us demanem que us registreu. Tu decideixes en tot moment quines dades ens vols donar. En el cas del registre de la Capital2020, per exemple, només et demanem el teu nom i cognoms, correu electrònic i població. Aquesta és la norma que apliquem en tots els casos: sempre et demanem les dades mínimes necessàries per oferir-te el servei sol·licitat.

També recollim altres dades de manera automàtica a través de galetes i altres tecnologies. Com a projecte de comunicació, necessitem saber quins continguts i serveis us agraden més, per millorar la nostra oferta i adaptar-nos al vostres interessos. És per això que, ja sigui a través d'eines pròpies o mitjançant la col·laboració amb altres empreses, recollim dades d'audiència. Aquestes dades són anònimes i les fem servir amb finalitats estadístiques.

Llevat que naveguis identificat, aquestes dades mai es podran associar a un usuari en concret. Sí que podrem, però, associar el consum a un dispositiu físic (mitjançant la utilització de "cookies"). Aquesta informació ens serveix per conèixer millor els hàbits de consum de la nostra audiència, i també saber, per exemple, quins tipus de continguts mireu més des d'ordinadors i quins, en canvi, tenen més consum des de dispositius mòbils.

Com recollim informació de tu?

Quan utilitzes els nostres serveis, recollim algunes dades personals teves i altres informacions relacionades amb la teva navegació.

Com ho fem?

A través de les dades que tu mateix ens proporciones quan et registres a la nostra web, quan participes en un concurs o a través de la informació que ens dones quan omples els diferents formularis per sol•licitar una informació o servei.

També ho fem automàticament a través de les "galetes", uns fitxers que es col·loquen al teu dispositiu a través del navegador i que emmagatzemen informació diversa: la IP (un codi numèric que identifica inequívocament el dispositiu amb què et connectes a la xarxa), quins vídeos consumeixes o si ets un usuari que navega identificat, és a dir, amb usuari i contrasenya si fora el cas. A les aplicacions mòbils i de televisor connectat, també podem recollir aquesta informació a través de les SDKs (un conjunt d'eines de desenvolupament de programari).

Amb quina finalitat processem les teves dades personals?
 • Processem les teves dades personals amb diferents propòsits:
 • Per poder oferir els millors serveis possibles en el nostre domini. Això també ens permet identificar-te i contactar-te directament en relació amb las teves sol·licituds, en cas que fos necessari.
 • Utilitzem les teves dades personals per mantenir i construir relacions a llarg termini. Utilitzem les teves dades personals per respondre a les teves consultes, per complir les teves sol·licituds i / o per enviar-te informació administrativa.
 • Les teves dades personals es poden utilitzar per complir la normativa aplicable. També és poden utilitzar per respondre a sol·licituds o reclamacions de les autoritats públiques i governamentals, incloses les autoritats públiques i governamentals fora del teu país de residència, o per protegir els nostres drets, privacitat, seguretat o propietat i / o les nostres entitats.
 • Podem utilitzar les teves dades personals per enviar-te missatges promocionals, màrqueting, informació sobre la nostre comunitat i altra informació que et pugui ser d’interès.
Principis observats en la recollida i tractament de dades personals

Capital2020 complirà els següents principis per regular el tractament de les dades de caràcter personal que:

 • només seran processades de forma legítima, justa i transparent en relació amb els titulars de noms registrats i altres dades (“legalitat, equitat i transparència”);
 • només s’obtindran amb fins específics, explícits i legítims, i no es processarà de cap manera incompatible amb aquest propòsit (“limitació de propòsit”);
 • ser adequat, rellevant i no excessiu en relació amb els propòsits per als quals es processen (“minimització de dades”);
 • ser precís i si cal, mantenir-se actualitzat, segons correspongui als propòsits pels quals estan processats (“precisió”);
 • no es mantingui en un formulari que permeti identificar el titular del nom registrat i altres subjectes de dades per més temps del que sigui necessari per a les finalitats permeses (“limitació d’emmagatzematge”); i
 • ser processat de manera que garanteixi la seguretat adequada de les dades personals, inclosa la protecció contra el processament no autoritzat o il·legal i contra la pèrdua, destrucció o dany accidental, utilitzant mesures tècniques o organitzatives (“integritat i confidencialitat”) adequades.
Qui té accés a les teves dades personals?

Les teves dades personals només seran accessibles pel personal qualificat de Capital2020 que les hagi de tractar.

A quina base legal processem les teves dades personals?

Podem processar les teves dades personals en funció de diferents motius legals:

 • El processament pot ser necessari per complir amb les nostres obligacions legals com a registre o com a administradors de dades.
 • El processament pot ser necessari per a l'execució del contracte amb nosaltres.
 • El processament és necessari per a la protecció dels nostres interessos legítims i en particular: la seguretat i la confidencialitat de la informació i la seguretat de la infraestructura digital i física.
 • El processament es pot basar en el consentiment que has proporcionat en relació amb les activitats de Capital2020.
Amb qui compartim les teves dades personals?

Mai no venem les teves dades personals a ningú. En la mesura que la llei aplicable ho permeti, les teves dades personals podran ser divulgades a les següents parts:

Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Tret que la teva sol·licitud es consideri excessiva o sense fonament, pots exercir els següents drets en relació amb les teves dades personals:

 • Tens el dret de demanar informació sobre les teves dades personals.
 • Tens el dret de demanar una còpia de totes les teves dades en un format estàndard.
 • Tens el dret de modificar o corregir les teves dades personals si estan malament.
 • Tens el dret a sol·licitar la restricció de certes activitats de processament en determinades circumstàncies.
 • Tens el dret a oposar-te a determinades activitats de processament.
 • Tens el dret a retirar el teu consentiment.
 • Tens el dret a que les teves dades personals s’esborrin en determinades circumstàncies.
 • Pots exercir qualsevol dels teus drets realitzant i enviant el nostre formulari de contacte en línia.
 • A més, tens el dret a presentar una reclamació a l'autoritat de supervisió local, quan consideris que el processament de les teves dades personals no compleix la legislació aplicable.
On i quant de temps conservem les teves dades personals?

Les teves dades personals s'emmagatzemen tant de forma electrònica com manual, de manera interna i per tercers. Emmagatzemem les teves dades personals d'un formulari que permeti la identificació per no més del temps necessari per a les finalitats per a les quals es processen les teves dades personals. Aquest període de retenció es diferencia segons el tipus de dades personals processades, el propòsit del processament i altres factors.

Pots sol·licitar la baixa de totes les teves dades mitja el formulari de contacte

Quines mesures de seguretat es prenen per salvaguardar les teves dades personals?

Estem implementant i actualitzant contínuament les nostres mesures de seguretat per ajudar a protegir les teves dades personals i altres dades contra l'accés no autoritzat, pèrdua, destrucció o alteració. Fem tot el possible per garantir que tota la informació s'emmagatzemi de forma segura i demanem als nostres proveïdors de serveis que apliquin les mesures de seguretat adequades.

Galetes i altres tecnologies de seguiment

Quan visiteu els nostres llocs web, podem emmagatzemar certa informació als vostres dispositius en forma de galeta. Us convidem a llegir acuradament la nostra política de galetes per tenir una bona comprensió sobre com sol·licitem o les utilitzem.

Contacte amb nosaltres

Si tens qualsevol pregunta sobre aquesta política de privacitat o si vols exercir algun dels teus drets mencionats més amunt, contacta amb nosaltres a través de abuse@capital2020.cat