Arriba a la seva fi: La Bomba de la Barceloneta és la tapa genuïna, preparada artesanalment i servida acompanyada d'una salsa suficient picant d'aquest popular i mariner barri de Barcelona.
Per a tots els amants de l’enogastronomia, Catalunya és un territori que ve de gust. On pots paladejar, tastar, assaborir i gaudir de la bona taula i els vins i caves.
Catalunya és el lloc on la tradició i la innovació es troben a taula. Una terra que ha revolucionat la gastronomia mundial sense perdre les seves arrels, per producte de qualitat i la passió.
La Bomba de la Barceloneta és la tapa genuïna, preparada artesanalment i servida acompanyada d'una salsa suficient picant d'aquest popular i mariner barri de Barcelona.
L'edició 2025 de la Fira de Formatges Artesans del Pirineu, comptarà amb tres formatgeries més respecte a l’edició anterior, seran un total de 50 formatgeries en el mateix passeig Joan Brudieu de la Seu d’Urgell.
Tot està preparat per a la 29a edició de la Mostra de Caves i Gastronomia que es realitzarà aquest cap de setmana a Sant Sadurní d’Anoia, la Capital del Cava.
Comença el mes de juny i el sector de la restauració del Vendrell, presenta “Ruta de Tapes 2025”, una proposta per descobrir la nostra gastronomia a través de 16 establiments participants que presenten les seves de Tapes del 12 al 21 de juny.
El sector apícola de Catalunya celebra avui el “Dia Mundial de les Abelles” i efectua el lliurament dels premis de la V edició del Concurs 'Les millors mels catalanes'.
A Catalunya, tenim moltes tradicions. Una de les més celebrades per menuts i grans és la de "la mona". Aquesta tradició celebrada el Dilluns de Pasqua cada any, com a finalització de la Setmana Santa.
La nova proposta culinària del Museu Nacional de Catalunya. Xef Raurich gestionarà el restaurant Absis i la resta d'espais gastronòmics durant els pròxims 5 anys.
Com dèiem al nostre anterior article “Xatonada Popular de Calafell” que se celebra avui, volem traslladar aquesta deliciosa recepta, una amanida fresca, generosa, saborosa i de temporada d’aquest municipi tarragoní: el Xató.
Calafell guarda una deliciosa recepta fresca, generosa, saborosa i de temporada, que ha passat de pares a fills i de generació en generació d’aquest municipi tarragoní: el Xató.
Avui se celebra la “Festa del Xató de Vilafranca”, que com a part de la Ruta del Xató és una experiència que va molt més enllà del bon menjar i del bon beure, és un plat únic al món.......
Pàgina 1 de 13
