La Festa de la Verema al Penedès, cita imprescindible del calendari de setembre, és l’esdeveniment on els cellers de la Ruta del Vi del Penedès celebren l’arribada d’aquest moment de l’any.
Verdú es prepara aquest 2024 per viure la XXXIV edició de la Festa de la Verema i el Vi, un dels esdeveniments més importants de la vila que se celebrarà els dies 21 i 22 de setembre.
La Guia Michelin reconeix la màgia culinària del restaurant 1497 a Mas Salagros, on la naturalesa, proximitat i l'alta gastronomia, es fusionen en una experiència inoblidable.
Ja som a ple l'estiu, al llarg d’aquestes setmanes hem suggerit unes “sardines amb escabetx”, uns “musclos mariners” i avui volem proposar uns saborosos calamars a la romana o a l'andalusa per al pròxim àpat.
Ja som a ple l'estiu, i al seu inici, suggeríem unes sardines amb escabetx, avui volem fer-ho per la preparació d'uns musclos mariners, que són de carn saborosa i saludable, també rics amb omega-3, vitamina A, D i B12.
Després de tres anys marcats per una persistent sequera, les vinyes del cor del Penedès adscrites a la D.O. CAVA, la principal zona productora, s'han recuperat considerablement amb les pluges de la primavera.
Fa una setmana va comentar l'estiu, i junt amb ell tenim un bon desembarcament de sardines als mercats catalans, que hem de recordar és un peix blau, de carn saborosa i saludable, ric amb omega-3.
Torna el concurs de disseny de plaques de Cava amb el qual es vol atreure a aficionats o professionals del disseny creatiu i vincular el món del Cava amb l'art.
Els dies 28 i 29 de juny, Roses celebrarà la festivitat del patró dels pescadors, Sant Pere. Serà un bon motiu perquè l'Ajuntament i Confraria de Roses recuperin després de 14 anys la degustació de suquet de peix.
Aquesta setmana tenim una de les grans noticies gastronòmiques, el Restaurant “Disfrutar” de Barcelona ha sigut designat el “Millor Restaurant del Món 2024” per el jurat dels “The Worlds 50 Best Restaurants 2024”.
Menorca està en el punt de mira de la gastronomia en majúscules. La proliferació de noms d'alta cuina a l'illa, juntament amb els productes frescos, han fet de Menorca un destí gastronòmic.
DVins es la mostra vitivinícola que es realitza a Agramunt l'últim dissabte de maig, que destaca per oferir al públic degustacions dels exquisits productes de la DO Costers del Segre, tasts i activitats.
La D.O. CAVA torna a aliar-se amb l'alta cuina informal de l'Hotel Tapa Tour Barcelona. La Denominació d'Origen CAVA premiarà al millor maridatge entre un Cava de la seva denominació i una 'Tapa Fusión Alimentos de España'.
Pàgina 1 de 11