Moltes vegades sentirem dir “contra gustos no hi ha disputes”, i és cert, cadascú té gustos diversos, i la cocció de la carn no és l'excepció; tanmateix, aquí intentem esbrinar les possibilitats.
El romesco és el plat més típicament tarragoní, bàsicament de peix o marisc, però que també pot ser de carn o aviram. A més a més, és una salsa freda que fem servir d’acompanyament d’entrants, de peix, marisc i carns.
Fins al 27 d’octubre, Tarragona celebra la novena edició de les Jornades Gastronòmiques del Romesco, en la que participen 16 restaurants oferint les receptes tradicionals maridades amb vins macabeu de diversos cellers DO Tarragona.
La reobertura del nou Museu de les Cultures del Vi de Catalunya a Vilafranca del Penedès, serà el cap de setmana del 9 i 10 de novembre.
Els Caves són reconeguts amb prop d’un centenar de medalles i fins a cinc “Gran Or”, que es van lliurar divendres passat en una gala celebrada a Vilafranca del Penedès.
Cavatast és la mostra de caves i gastronomia, per tant, més que una fira, el CAVATAST és un autèntic punt de trobada anual per als amants del cava i de la bona cuina que es realitza a Sant Sadurní d’Anoia.
La II edició de les Jornades de L’Arròs i Tastos de Mar del Baix Penedès, suma sinergies i potencia el territori, la gastronomia i els productes de proximitat, del 20 de setembre al 6 d’octubre.
Aquesta és la nova proposta gastronòmica de Salou enfocada a promocionar un saborós producte de mar, amb un alt valor gastronòmic i nutritiu del 16 al 19 de setembre, ambdós inclosos.
La Festa de la Verema al Penedès, cita imprescindible del calendari de setembre, és l’esdeveniment on els cellers de la Ruta del Vi del Penedès celebren l’arribada d’aquest moment de l’any.
Verdú es prepara aquest 2024 per viure la XXXIV edició de la Festa de la Verema i el Vi, un dels esdeveniments més importants de la vila que se celebrarà els dies 21 i 22 de setembre.
La Guia Michelin reconeix la màgia culinària del restaurant 1497 a Mas Salagros, on la naturalesa, proximitat i l'alta gastronomia, es fusionen en una experiència inoblidable.
Ja som a ple l'estiu, al llarg d’aquestes setmanes hem suggerit unes “sardines amb escabetx”, uns “musclos mariners” i avui volem proposar uns saborosos calamars a la romana o a l'andalusa per al pròxim àpat.
Ja som a ple l'estiu, i al seu inici, suggeríem unes sardines amb escabetx, avui volem fer-ho per la preparació d'uns musclos mariners, que són de carn saborosa i saludable, també rics amb omega-3, vitamina A, D i B12.
Pàgina 1 de 11