Avui 12 de juliol celebrem el #CAVADAY, un fet i diada mundial pel Cava i la seva versatilitat. Cada Cava té la seva pròpia personalitat, des del més lleuger i fresc fins al més complex, sec o dolç – per a cadascú hi ha una ocasió.
Som al mes de juny i ens trobem els mercats plens de cireres, una fruita temporal i de proximitat, que hem d'aprofitar per gaudir del seu sabor excepcional, d'una textura única i la seva versatilitat de preparacions, sense oblidar les qualitats antioxidants i aportacions a la salut.
En aquest començament d’estiu, des de MiniKuiners ens aporten una recepta refrescant per començar un bon entrant, refrescant, nutritiu i fet en pocs minuts, que també podem convertir-lo en l’àpat principal del dia.
Fa pocs dies, els “360 Graus del Cava” ha sigut escollida com la Millor Campanya Social Media de l’any de The Drink Business.
Ahir, publicàvem un article respecte a la informació i programació de les Jornades Gastronòmiques 2022 de l'Ametlla de Mar i l'oportunitat d'assaborir dues estrelles "Els Fideus rossejats i la Tapa Marinera" aquests pròxims dies.
Les Jornades Gastronòmiques de l'Ametlla de Mar són l'aparador dels productes de la seva llotja i una mostra de les millors receptes dels seus restauradors. Del 3 al 12 de juny, tenim l'oportunitat d'assaborir dues estrelles "Els Fideus rossejats i la Tapa Marinera". Esteu convidats!!!
Des d'aquest dissabte 4 de juny torna el "Mercat del Préssec d'Ordal". Són 17 anys marcats per aquest espai a la Plaça Subirats de Sant Pau d'Ordal a on ha sigut tradicional i que es repetirà tots els caps de setmana de juny, juliol i agost.
Qui ho podria dir? Si es cert que fa molts anys que vàrem descobrir les hamburgueses, ara hem descobert que el món celebra cada 28 de maig, el “Dia Internacional” d’aquest àpat tan estès i variat.
La Denominació d’Origen (DO) Tarragona organitza la connexió entre la ciutat i el seu interior vitivinícola. I conviden des d’avui 20 de maig fins al 5 de juny a tastar totes les dimensions del vi tarragoní.
L’associació de restauradors Tàrraco a Taula, creada l’any 1997, organitza fins el dia 29 de maig, les “Jornades Gastronòmiques Tàrraco a Taula”, que tenen com a objectiu oferir una visió actual de la cuina de l’antiga Roma.
Nova edició de la mostra de vins i caves de proximitat que tindrà lloc el pròxim dissabte 28 de maig i comptarà amb la participació de les principals bodegues de la DO Costers del Segre i productes gastronòmics de qualitat.
L’Aplec del Caragol és, sens dubte, un dels esdeveniments gastronòmics més coneguts de la província de Lleida. Enguany la XLI edició es realitzarà del 20 al 22 de maig.
Comença el mes de maig i el sector de la restauració del Vendrell, presenta “Ruta de Tapes 2022”, una proposta per descobrir la nostra gastronomia a través de 19 establiments participants que presenten les seves de Tapes del 19 al 31 de maig.
Pàgina 7 de 11