Las millors cuines del món.....

  • Xefs, Restaurants i Hotels 

  • Dels cinc continents 

  • Octubre 2023 a Dubai 

  • Els Premis a l’Excel·lència

World Culinary Awards, la iniciativa global per reconèixer i premiar l'excel·lència en la indústria culinària, ha anunciat els guanyadors del seu programa 2023 en un sopar brillant a l’Atlantis The Royal, Dubai, Emirats Àrabs Units.

L'edició d'enguany dels World Culinary Awards va ser una trobada global de la indústria culinària, amb pioners i principals figures de proa que van viatjar d'arreu del món per assistir a la vetllada de lliurament de premis al nou complex turístic més emocionant de Dubai. Des de Capital2020, enguany tenim una interrogant... a on són els restaurants catalans?, que ha passat amb els nostres espais i cuiners que han rebut tota mena de reconeixements altres anys?

Dubai, amb la seva atractiva oferta gastronòmica d'arreu del món, va ser nomenada "Millor Destinació Culinària del Món" i "Millor Destinació Culinària de l'Orient Mitjà". França va recollir "la millor destinació culinària d'Europa" i París va ser nomenada "la millor destinació culinària de la ciutat del món". El Perú va ser votat com a "Millor Destinació Culinària d'Amèrica Llatina" i Ciutat del Cap va recollir "La Millor Destinació Culinària d'Àfrica". Jamaica va guanyar "Millor Destinació Culinària del Carib", mentre que Tailàndia va ser coronada "Millor Destinació Culinària d'Àsia".

Els resultats segueixen una recerca durant un any de les principals marques culinàries del món. Els vots van ser emesos per professionals de la indústria culinària i el públic en general, i el nominat va obtenir més vots en una categoria nomenada com a guanyadora.

Rina van Staden, directora de World Culinary Awards, va dir: "Els nostres guanyadors dels World Culinary Awards 2023 representen exemples estel·lars d'excel·lència en la indústria culinària, i els felicito a tots i cadascun per ajudar a elevar el punt de referència col·lectiu a cotes encara més grans. Les meves felicitacions a cadascun d'ells".

Altres guanyadors del món inclouen Conrad Abu Dhabi Etihad Towers ('El millor hotel culinari del món'); Forte Village Resort ('El millor complex gastronòmic del món'); Zuma Dubai ('El millor lloc de brunch del món); Mezzaluna @ Lebua State Tower ('El millor restaurant d'hotels de luxe del món'); Saigontourist Group Cultura Culinaria, Festival Delicacies ('El Millor Festival Culinari del Món'); Gourmet on Tour ('Millor operador culinari del món'); i Ecole Ducasse ('La millor institució de formació culinària del món').

Altres guanyadors regionals inclouen Siba the Restaurant @ The Table Bay ('El millor restaurant d'hotels de luxe d'Àfrica'); Pier Restaurant, Ciutat del Cap ('El millor restaurant d'Àfrica'); Anan Restaurant & Rooftop Bar ('El millor restaurant d'Àsia'); Hibana de Koki @ Capella Hanoi ('El millor restaurant de l'hotel d'Àsia'); Restaurant Vila Joya ('El millor restaurant hoteler d'Europa'); THE VIEW Fine Dining ('La millor experiència culinària d'Europa'); Barbados Food and Rum Festival ('El millor festival culinari del Carib'); Stone Barn @ Park Hyatt St. Kitts Christophe Harbour ('El millor restaurant d'hotel de luxe del Carib); The Ledge de Dave Pynt @ Waldorf Astoria Maldives Ithaafushi ('El millor restaurant d'hotel de luxe de l'oceà Índic); At.Mosphere Burj Khalifa (el millor restaurant emblemàtic d'Orient Mitjà); Nobu Dubai ('El millor restaurant d'Orient Mitjà'); Mayta ('El millor restaurant d'Amèrica Llatina'); Restaurant La Mariposario i Santuari de Papallones ('El millor restaurant nou d'Amèrica Llatina'); Aria Sydney ('El millor restaurant d'Oceània); Le Culinaire Hospitality Institute ('La millor institució de formació culinària d'Oceània'); The French Laundry ('El millor restaurant d'Amèrica del Nord'); i Eden @ The Rimrock Resort Hotel ('El millor restaurant d'hotels d'Amèrica del Nord').

Per a una llista completa de guanyadors visiteu AQUÍ. 

Dubai i els World Culinary Awards 2023

Imatge-portada: worldculinaryawards
Font i Imatges: worldculinaryawards