Del 28 al 30 d'abril, Vilanova i la Geltrú acollirà el 1r. Congrés de Màrqueting Gastronòmic de Catalunya, un espai de participació i trobada de tots els sectors de la gastronomia i amb l’objectiu de conèixer les innovacions i les tendències d’un futur pròxim en l’ampli segment de la gastronomia.
25 restaurants de la ciutat oferiran menús amb l’arròs mariner com a protagonista del 16 d’abril al 2 de maig. Durant 15 dies, 25 dels millors restaurants de la ciutat serviran menús especials amb l’arròs mariner com a protagonista.
Del 16 al 20 d'abril del 2021 al Palau Firal i de Congressos de Tarragona. El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona ha creat els «Premis Gastronòmics Tarragona» amb la col·laboració del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.
La regidoria de Comerç i Turisme de l’Ajuntament i l’Associació de Restauradors de Valls són els impulsors de la tercera jornada gastronòmica dedicada a les faves que vol posar en valor la cuina d’aquest típic llegum, les seves propietats i la varietat de plats i receptes que giren al seu voltant.
Des d’avui i fins el 16 de febrer podem gaudir en El Vendrell de la “Ruta de Tapes”, una iniciativa conjunta del CIT i del Gremi d’hostaleria, que podrem trobar a 12 bars i restaurant que acullen aquesta sabrossa idea de “xató experience”: Yosi, El Racó Ibèric, L’enxaneta, La Fabrica del Pernil, La Cuina 2, La Cerveceria, El Paladar, El Cup, Eclèctic Pizzeria, Cal Primo-Fondue, Mauri més que Tapes i Cal Santi.
Quan arriba la primera setmana de febrer, també arriba la Xatonada Popular del Vendrell. En aquest any 2020, el programa es molt ampli i variat per gaudir del Xató, productes de proximitat, concursos, diversió i cuina tant per els menuts com per els grans.
La Ruta del Xató com tots els anys segueix endavant, enfortint la promoció gastronòmica del Gran Penedès, es a dir les comarques del Alt i del Baix Penedès. Les poblacions del Vendrell, Sitges, Vilafranca del Penedès, Vilanova i Geltrú, i Calafell son part de la marca “Xató” d’aquesta temporada que va iniciar a finals de novembre i finalitza el mes de març. No ens cal pensar-hi molt, prenguem una prompta decisió dons es el millor temps per fer-ho...
Estic segur que tots els lectors, tenen como a cert que de la gastronomia en Catalunya, la cuina catalana es una de les que concentra mes diversitat de sabors i colors, productes naturals i saludables, que son part i origen de la tendència mundial amb el nom de “la dieta mediterrània”. Parlem-ne...
Pàgina 11 de 11