La proposta “de la mar al plat”
-
Gaudeix del millor sabor de les galeres
-
Alcanar, L'Ametlla de Mar, L'Ampolla i La Ràpita
-
Fins al 13 de març
Per gaudir del sabor de les galeres de les Terres de l’Ebre, fins al 13 de març podem visitar Alcanar, l’Ametlla de Mar, L’Ampolla o La Ràpida, a on trobarem a la protagonista d’aquestes setmanes en el marc de les IX Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre.
Els quatre municipis mariners s'uneixen per oferir exquisits menús gastronòmics als seus restaurants, tenint com a protagonista “la galera”, producte local i de qualitat típic de la mar de l'Ebre.
Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d'altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.
Restaurants de l'Ametlla de Mar, l'Ampolla, la Ràpita i Alcanar, us han preparat un seguit de deliciosos menús, maridats amb vins DO Terra Alta, on podreu tastar galeres flamejades al rom en aroma de romaní, arròs melós de fesols, espinacs i galera o allipebre de sepietes i galeres.
Fins al 13 de març de 2022 els restaurants i Ajuntaments os conviden a degustar la galera a Terres de l'Ebre !