Plats de la cuina catalana....
-
Amb productes del Maresme
-
Des de Mataró i fins al 1 de maig
-
Una bona recepta d'estofat
Fins aquest diumenge 1 de maig, onze restaurants de Mataró celebren les XXV Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró: Pèsols amb sèpia i patates.
Combinant les sèpies que es pesquen a la costa del Maresme i els pèsols i les patates que es conreen a la Serralada del litoral, Mataró ha creat el seu propi plat. I no només això, sinó que li dedica unes jornades gastronòmiques organitzades per al Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme i que finalitzaran el diumenge vinent.
Els estofats com el del "pèsols amb sèpia i patates" és una de les maneres més saludables i més saboroses de cuinar els aliments. Com que els aliments es cuinen en el seu propi suc, el seu gust augmenta i s'evita la utilització de grans quantitats de greixos.
Si vols tastar el plat de Mataró només cal que t'acostis a un dels restaurants de la ciutat que hi participen. Són aquests: Auto d'Ara, Caminetto, Can Bruguera, El Mundial, Europa, L'Harmonia, Iluro, Punt 6, Nou Daxana, Nuus Hotel Atenea i Som Terra.