2 Cobles i 17 sardanes..........

  • Estrena “Sota les estrelles” 

  • Divendres, 12 de juliol 

  • Jardins de Can Puget a Manlleu 

  • 21.00 hores 

  • 80è Aplec de la Sardana 

  • Amb la Principal del Llobregat i Marinada

El pròxim divendres, 12 de juliol, als Jardins de Can Puget a Manlleu en el marc i del cicle de ballades d’estiu de l’Agrupació Sardanista Manlleuenca, tindrà lloc l’Aplec de la Sardana de Manlleu que enguany, celebra la seva 80a edició i els 25 anys de pubillatge manlleuenc.

La part musical de l'acte anirà a càrrec de les cobles La Principal del Llobregat i Marinada. Tocaran 17 sardanes de compositors catalans de renom com Francesc Mas Ros; Enric Ortí; Jordi Paulí; i Marc Timón entre d'altres. Amb motiu de la 80a edició, les dues cobles interpretaran conjuntament "Sota les estrelles" de Jordi Molina Membrives, sardana composta especialment per aquest acte.

80è Aplec de la Sardana a Manlleu

Per celebrar els 25 anys de pubillatge, sonarà Manlleu, Ciutat Pubilla, de Miquel Subirats Torras, a càrrec de les dues cobles.

Com cada any, durant l’aplec hi haurà servei de bar i botifarrada popular.

L’acte, organitzat per l’Agrupació Sardanista Manlleuenca, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manlleu, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, Som Sardana, Bonpreu Esclat, Aneto i diferents establiments de la població.

Programa

80 Aplec Sardanes a Manlleu - programa

Imatge-portada: Cartell promocional Aplec
Font i Imatges: Ajuntament de Manlleu-Gabinet de Comunicació/Agrupació Sardanista Manlleuenca