El Saló de Turisme.......
-
A Fira de Barcelona – Montjuïc
-
Per al viatger personal o familiar
-
Ofertes per al professional del sector
-
Del 28 al 30 de Març del 2025
-
120 Expositors del món
Amb 120 expositors amb destinacions nacionals i internacionals B-Travel 2025 ha obert les portes amb centenars de propostes per a un turisme sostenible i experiencial.
El saló de turisme de Fira de Barcelona, B-Travel, fins diumenge, presenta les millors opcions per practicar una activitat turística sostenible amb els expositors que ocupen la pràctica totalitat del palau 8 del recinte de Montjuïc.
El saló reuneix totes les Comunitats Autònomes, així com destinacions internacionals a través dels seus organismes oficials de promoció turística com Cearà (Brasil), Croàcia, Algarve, centre de Portugal, Lisboa, Madeira, Porto, Nàpols, les regions franceses Tarn et Garonne i Pyrénées Audoises i la República Dominicana. Per la seva banda, un total de 40 agències especialitzades oferiran la possibilitat de viatjar a Albània, l’Àrtic, Argentina, Bulgària, Colòmbia, Corea, Xile, l’Everest, Estats Units, Irlanda, Suècia o Uzbekistan, entre altres regions i països.
Per gaudir d'unes vacances més sostenibles i experiencials
El sector turístic està vivint un procés de transformació sota l'impuls de factors com ara la sostenibilitat, la digitalització, la desestacionalització o la millora de les experiències del viatger.
B-Travel reforça la oferta per als professionals del sector turístic
A més de ser un esdeveniment enfocat al consumidor final, B-Travel, el saló de turisme de Fira de Barcelona, compta també amb una rellevant oferta destinada als professionals del sector.
Gastronomia de quilòmetre zero
En el marc del reconeixement de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025, B-Travel tornarà a oferir a tots els seus visitants la possibilitat de degustar 18 especialitats gastronòmiques sostenibles, de proximitat i quilòmetre zero en B-Delicious Fest, el seu espai enogastronòmic.
Sota la producció de l'Associació de Gastronomia i Turisme del Baix Llobregat (AGT), la carta va des de l'arròs del Delta de l'Ebre fins a la vedella del Pirineu, passant per l’avellana de Reus, posant de manifest la rica varietat de la gastronomia més local.
L'oferta gastronòmica es completa amb un recorregut per la geografia espanyola amb fabades o cachopos i per la internacional amb receptes argentines, italianes, japoneses o mexicanes.
Decàleg del Viatger Responsable
En aquesta edició, B-Travel ha posat el focus en el foment d’un turisme més respectuós amb el medi ambient.
En aquest sentit, en la seva agenda d’activitats professionals, destaca la celebració del primer "Fòrum Sostenibilitat i Competitivitat", organitzat juntament amb Biosphere, en el qual es presentarà el "Decàleg del Viatger Responsable" per conscienciar el viatger sobre l’impacte de la seva activitat turística en el medi ambient.