Torna el Gat amb Botes......

  • La segona pel·lícula de la saga

  • Després d'onze anys

  • Què és el que trama ara el felí?

  • Projeccions del 20 al 26 de gener 2023

  • A Terrassa, Valls, Manresa, Vic i Barcelona

El primer 'Gat amb Botes' una divertida pel·lícula de fa 11 anys, va ser un èxit per a nens i joves. Va obtenir una impressionant taquilla que va aconseguir els 554 milions de dòlars. Ara podem veure en diversos cinemes la segona de la saga doblegada al català.... "L'últim Desig".

Fa onze anys, vam conèixer les aventures d'aquell gatet amb careta d'àngel i amb molt mal geni quan volia, i vàrem conèixer en Shrek. El Gat amb botes era un secundari roba-escenes que demanava una història pròpia a crits, i així va ser com vam conèixer en el 2011 la seva pròpia història.

La segona part el nostre personatge viatja després del mític "Últim Desig" per a solucionar un problema.

Segons la sinopsi oficial la pel·lícula se centrarà en el felí quan s'adona que ha malgastat les seves vuit vides i se li ocorre un pla increïble per a solucionar això. De manera que veurem al gat embarcar-se en aquest nou viatge a la Selva Negra per a trobar la llegendària "Estrella dels Desitjos" i recuperar el que ha perdut.

La franquícia cinematogràfica de Shrek és coneguda per ser molt familiar. La pel·lícula es va projectar durant el Festival Internacional d'Animació d'Annecy de 2022

Aquets dies la podrem veure a......

El gat amb botes cinemasTràiler: 

Fonts i Imatges: Llengua.Gencat/Fotogrames

El gat amb botes cartell