Una nova Pel·lícula en català.....

  • D’animació

  • Per gaudir en família a partir dels 4 anys

  • Dissabtes 12 i 19 de novembre, a les 11.30 h

  • A CaixaForum-Barcelona

Pel·lícula per la família a CaixaForum. Gos Pudent és un gos parisenc, ingenu i apassionat. Amb en Gatxafat, el seu fidel company de claveguera, Gos Pudent recorre els carrers de París. No importa quins desastres causi, sempre cau dret. Tant és així que altres gossos estan començant a trobar-ho sospitós.

Aquesta pel·lícula és l’adaptació animada dels llibres de Colas Gutman, amb les il·lustracions de Marc Boutavant. Tot i que Gos Pudent va publicar-se per primera vegada l’any 2019, a dia d’avui ja s’ha convertit en una col·lecció de dotze àlbums que ha venut prop de 700.000 exemplars. El film és una recopilació d’alguns dels episodis de la sèrie animada creada per Davy Durand, Vincent Patar i Stéphane Aubier, i produïda per Panique!, Folivari, Dandeloo i Pikkukala.

Colas Gutman és l’autor de les petites aventures parisenques d’aquest gos pobre i feliç. Nascut a París l’any 1972, Gutman va començar a crear històries amb només 10 anys, quan a l’escola li van demanar una redacció amb la paraula «mosca». Des d’aleshores no ha deixat d’escriure llibres per a nens i nenes, molts d’ells amb l’aparició d’alguna mosca com a homenatge a aquella tasca escolar que li va canviar la vida. Gos Pudent és el seu gran èxit, així com el personatge més entranyable de la seva obra.

Gran part de l’encant del gos pudent i els seus amics es deu a les il·lustracions de Marc Boutavant. Original de Dijon i nascut l’any 1970, Boutavant és il·lustrador, dissenyador gràfic i també escriptor. Ha publicat desenes de llibres infantils, però Gos pudent ha estat un dels seus majors èxits. Això és perquè mai abans havia dibuixat un gos tan pestilent com adorable!

Un educador presentarà aquesta pel·lícula i en proporcionarà les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-ne.

Font i Imatges: CaixaForum

Gos Pudent pel·lícula en català a CaixaForum-Barcelona