Un conte d'aventures ....

  • Per infants de cinc i set o vuit anys

  • Primera posició de vendes a Catalunya, març 2022

Necessitem llibres que facin viure aventures i que diverteixen a tots els nostres menuts. A més, si, com en aquest cas, s'allunyen de la tendència ensucrada de determinades imatges o relats, molt millor. Per tant, suggerim als pares la seva compra a qualsevol llibreria i als infants la lectura......

La meravellosa i horripilant casa de la iaia és un conte

Aquest conte de l'escriptora Meritxell Martí i l'il·lustrador Xavier Salomó, és un exemple genial per als infants d'entre cinc i set o vuit anys, "La meravellosa i horripilant casa de la iaia" el va editar "Combel" a finals de l'any passat, i és ara quan té un gran èxit, doncs aquesta última setmana es converteix en el número 1 en vendes a les llibreries de Catalunya, segons les dades publicades per al Gremi d'Editors de Catalunya el 23 de març.

El fil del conte.....

La casa de la iaia és un lloc una mica especial perquè amaga moltes sorpreses... Fixa't bé en tots els detalls, però vigila, perquè et pots endur més d'un ensurt! I, sobretot, recorda això: mira cap al cel quan es faci fosc..., perquè no tot és el que sembla!

Aquest és un nou títol del tàndem Martí&Salomó, amb una pila de detalls per descobrir i solapes que amaguen secrets misteriosos.

 

Fonts i Imatges: Gremi d’Editors de Catalunya/Editorial Combel