Una molt bona possibilitat per berenar, esmorzar o un àpat lleuger tant de menuts com d’adults. Necessitarem com a base uns croissants.
Aquets passos ens portaran en 5 minuts a poder-los gaudir:
Els ingredients bàsics són:
• 1 o 2 croissants per persona,
• 1 llonja de pernil serrà per croissant,
• Foie-gras a gust,
• Tomàquet madur a gust,
• Fulla de enciam,
• Oli de oliva, i
• Sal.
1.- Podem començar
Rentem el tomàquet, i el triturem o piquem junt amb oli d`oliva i la sal.
2.- Preparem els croissants
Amb un ganivet obrim horitzontalment per la mitat els croissants.
A la part inferior, i repartim el tomàquet amb l`oli i sal preparats,
A continuació posarem la llonja de pernil serrà (pernil cuit si es prefereix),
Després del pernil, estirem la fulla de enciam, i finalment
A la part superior repartirem el foie-gras a gust.
3.- Tanquem i..............
Posem la part superior damunt de la resta de la preparació i apunt.
4.- Un toc diferent
Ens els podem menjar com han quedat.......boníssims!!!!,
O podem afegir-hi un “toc especial”
Els posem a la planxa calenta, volta i volta i els tindrem calents, inclòs torradets segons el gust.