Diversió, música i ofertes……

  • És la Primavera Vendrellenca 2024 

  • Amb el Concert de “Vicco” 

  • El Shopping Night, ple d’ofertes 

  • Dissabte 8 de juny

Una gran notícia per als amants de la música actual i les compres! El Vendrell rebrà en concert a l’artista “Vicco”, cantant que actuarà a la plaça del Pèlag amb motiu de la Primavera Vendrellenca 2024, coincidint amb el tradicional Shopping Night. Aquesta presentació promet atraure gent de tota la comarca de Baix Penedès i rodalia que tindrà l’oportunitat de gaudir del concert i aprofitar la jornada de rebaixes i compres especials, la “Shopping Nigh” de juny.

Una nit plena de diversió, música i ofertes irresistibles del comerç vendrellenc que tindrà portes obertes fins a mitjanit.

Parlem de Vicco....

Es la coneguda cantant, compositora i productora catalana, nascuda a Tiana (Barcelona), que acaba de complir 29 anys, que te una excel·lent trajectòria en el mon de la música, mes coneguda a partir de la seva participació en el Benidorm Fest del any passat (2023), a on amb el seu èxit “Nochentera” va quedar en tercer lloc, encara que en el món era una de les millors propostes per representar-nos a Eurovisió, ja que en poques setmanes la cançó es va convertir en un dels fenòmens musicals 2023, que segueix aquest 2024.

Les xifres no enganyen, ha passat un any des d'aquella final de Benidorm Fest i la cançó “Nochentera” suma més de 121 milions de reproduccions a la plataforma Spotify i te lloc 20 de la llista de tendències musicals de YouTube a Espanya, a on la versió oficial del vídeo ha passat dels 53 milions de reproduccions. Aconseguit 7 discs de platí fins a desembre 2023.

Vicco en Concert a la Primavera Vendrellenca 2024

Oficialment, va ser himne del Pride de Barcelona i es va convertir en l'himne extraoficial de la Selecció Femenina de futbol en el Mundial i sonava cada vegada que l'equip sortia a escalfar. Quan van conquistar la Copa del Món 2023, va ser la primera cançó que es va sentir en acabar la final i també el tema amb el qual tothom va vibrar durant les celebracions.

Estem segurs des de redacció de Capital2020, que “Vicco”, la seva “Nochentera” i la resta d'interpretacions, posaran a moure els peus i els malucs a centenars de persones en aquest escenari i inoblidable nit del 8 de juny al Vendrell.