Els Pastorets 2023.....

  • Properes presentacions 22, 28, 29 de gener i 5 de febrer

  • Des del Teatre Àngel Guimerà

  • Obrim l’objectiu dels preparatius abans d’obrir el teló

  • Al treball que no es veu com espectador

A les cinc de la tarda d'aquest diumenge 15 de gener, es va alçar el teló per realitzar la primera representació 2023 de l'obra "Els Pastorets" en el Teatre Àngel Guimerà del Vendrell. Un gran èxit i rajar d'aplaudiments per cada un dels 26 quadres presentats durant les tres hores de duració.

Per poder arribar a l'estrena de l'obra de teatre, ha sigut necessari un fort treball d'adaptació a la nova presentació 2023, el càsting d'actors i actrius amateurs, tant de curtes edats com de majors, preparació de decorats, el so, assajos, tot un treball entre bambolines per part de tots plegats.

No hi ha dubte que quan ets l'espectador, arribes, seus a la butaca i esperes al fet que s'aixequi el teló, comenci l'obra i gaudeixis de tot allò que esperaves i que t'ha portat fins al teatre. No coneixes res o molt poc de què ha passat perquè ho puguis fer, aquell treball i esforç de mesos perquè es pugui presentar aquests dies.

Darrere l'escenari els aplaudiments és el que marca la recompensa, és el que esperen tots els que fan "Els Pastorets del Vendrell", és el millor que pot oferir l'espectador, i que en aquesta primera presentació ha sigut permanent, a les quasi tres hores que té la representació d’aquesta obra.

Avui, vull endinsar-vos en aquest món, darrere les cortines, entre bastidors, tot allò que no es veu quan la cortina o teló s'obre........

  • Els Pastorets (adults), té 26 quadres o escenografies
    Les properes presentacions, diumenges 22, 29 de gener i 5 de febrer (17.00 hores)
  • Els Pastorets (infantils), té 19 quadres o escenografies
    L'única presentació, dissabte 28 de gener (17.00 hores)
Mirem alguns instants previs a les presentacions (al treball d'equip) 

Imatges: Capital2020 / de 14-15 de gener 2023