Del mar a la taula.......

  • Per omplir els sentits 

  • Del 19 de gener al 24 de març 

  • Les garoines o eriçons de mar 

  • Palafrugell és el punt

La garoina és un dels productes més emblemàtics que ens ofereix la Costa Brava, caracteritzat per un sabor fresc i marí que ens omple els sentits durant els mesos d’hivern, quan la garoina es troba en el seu punt de creixement màxim, Palafrugell celebra la seva famosa “Garoinada”.

Diferents fórmules per gaudir de La Garoinada, la tradicional campanya gastronòmica de Palafrugell, ja estan a la vostra disposició del 19 de gener fins al 24 de març.

La Garoinada 2024 a Palafrugell

Aquets son els restaurants i els hotels que hi participen enguany:

ELS RESTAURANTS
L’Arc, Centre Fraternal i Xadó (de Palafrugell), El Far, La Llagosta, Llafranc i Terrassa Terramar (de Llafranc), El Balcó de Calella, El Càntir-H. Alga, Gelpifish, La Bella Tere i Les Voltes de Calella by Es Portal (de Calella) i Es Portió-H. Hostalillo (de Tamariu).

ELS HOTELS
Can Liret (de Palafrugell), Alga i Sant Roc (de Calella), El Far i Llafranc.

EL MENÚ GAROINADA
Cada edició canvia, aquest any consisteix en un entrant de garoines, un plat principal de “Catxoflino” o bé un plat alternatiu, i unes postres de crema. Tot acompanyat d’aigua, vi del Celler Espelt de l’Empordà i cafès.

La Garoinada 2024 a Palafrugell

Imatge-portada: Mix Cartell Garoinada 2024
Fonts, Imatges i cartell: Turisme Palafrugell/Visit Costa Brava