Núm. 1 del Món i d'Europa....

  • Restaurant “Disfrutar” 

  • De Barcelona, Catalunya 

  • Xefs Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas 

  • En el seu X Aniversari, 2014 - 2024

Aquesta setmana tenim una de les grans noticies gastronòmiques, el Restaurant “Disfrutar” de Barcelona ha sigut designat el “Millor Restaurant del Món 2024” per el jurat dels “The Worlds 50 Best Restaurants 2024”. Els xefs Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas tenen molts motius per celebrar aquest any. A més de commemorar el 10è aniversari del restaurant, també han rebut els màxims honors.

Disfrutar ha estat nomenat The World's Best Restaurant 2024, patrocinat per S.Pellegrino & Acqua Panna. El trio també s'emporta el trofeu al millor restaurant d'Europa 2024. Castro, Xatruch i Casañas es van reunir a El Bulli, abans d'obrir Disfrutar el 2014.

Els plats imaginatius s'executen amb una tècnica excepcional i se serveixen de la manera més lúdica possible. S'ofereixen dos menús paral·lels de 30 plats: The Classic i The Festival.

El primer inclou plats com la sípia a l'estil tailandès amb multiesfèric de coco i l'escalfa amb espaguetis kombu, ametlla i raïm, mentre que el famós bunyol panchino farcit de caviar i el brillant entrepà de gaspatxo congelat es poden trobar a l'opció clàssica.

Independentment del menú escollit, una cosa és certa: gaudiràs de l'experiència gastronòmica de tota la vida.

"Disfrutar" Millor Restaurant del Món 2024

Aquesta es la llista del 50 millors restaurants

La llista dels 50 millors restaurants del món 2024 , patrocinada per S.Pellegrino & Acqua Panna, es va anunciar el dimecres 5 de juny en una cerimònia de lliurament de premis en directe a Wynn Las Vegas.

Des de Capital2020, volem felicitar a tots els guanyadors, i molt especialment a els xefs Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas del Restaurant “Disfrutar” per la tasca que porten endavant dia a dia, lligant la millor cuina amb la innovació i els seus noms amb els de Barcelona i Catalunya.

"Disfrutar" Millor Restaurant del Món 2024

Vídeo-Resum dels 50 millors del món

Mireu el compte enrere dels 50 restaurants premiats aquest 2024

 

"Disfrutar" Millor Restaurant del Món 2024

Imatge-portada: Plat Restaurant Disfrutar
Gráfic guanyadors: Redacció Capital2020
Font i Imatges: The Worlds 50 Best