L'històric castell……

  • Castell de Vallgomera del segle XII 

  • Convertit en Hotel-boutique 

  • Perelada, Costa Brava, Catalunya 

  • Experiències inigualables a la natura 

  • Història, platges, activitats, turisme i gastronomia

Com cada estiu, la Costa Brava es converteix en el destí perfecte per a desconnectar-se amb les activitats habituals i connectar amb la naturalesa, la mar i la seva gastronomia. Aquest és un bon motiu per a visitar i conèixer el nou hotel-boutique “És el Castell de Vallgomera" a Perelada.

Cada racó de la Costa Brava compte una història d'elegància i distinció, oferint una àmplia gamma d'experiències: des de platges d'aigües cristal·lines fins a pobles medievals encantadors, en els quals poder gaudir tant d'activitats a l'aire lliure, com d'una exquisida gastronomia de proximitat: “de la mar o la terra al plat”.

En la zona de Peralada, l'Hotel Boutique Castell de Vallgornera s'ha posicionat com un destí exclusiu que ofereix una experiència inigualable per a aquells que busquen submergir-se en la pau, la rica història i la bellesa natural de la zona. Situat en un antic castell familiar que data del segle XII, és el Castell de Vallgornera conserva l'essència de la seva història, mentre abraça la modernitat.

L'històric castell ha estat restaurat per a albergar 9 exclusives suites, un lobby que respira l'essència del castell original i una piscina exterior que permet als hostes gaudir de moments de connexió amb la naturalesa de l'entorn.

A Perelada el Castell Vallgomera és del segle XII 02

Un interior ple d'història

Darrere del disseny interior d'aquest exquisit hotel es troba la interiorista Marta Sánchez, de M Projectes, coneguda pels seus múltiples treballs com SoHo House Barcelona. Amb el seu estil distintiu, ha creat l'interior de l'hotel respectant al màxim els mobles originals del castell familiar, restaurant-los i donant-los un toc contemporani que abraci l'estil rústic de l'ambient. Els mobles històrics, acuradament preservats al llarg dels anys, entren en combinació amb elements contemporanis per a crear un ambient únic.

Les habitacions, a més de continuar respirant l'essència d'un castell, s'han decorat al detall per a fer de l'estada dels hostes, una cosa única on puguin sentir-se com a casa i sigui el lloc al qual sempre tornar.

Tal com afirma Marta “El que més em fascinava del castell és que conservava mobles de totes les generacions que havien passat per ell: avis, pares i fills des del segle XII. Per això, l'essencial en aquest cas era conservar l'essència, tal com s'havia fet anteriorment, mantenint al màxim el mobiliari pel seu alt valor sentimental”.

A Perelada el Castell Vallgomera és del segle XII 02

Un destí inigualable per a conèixer l'interior de la Costa Brava

Situat en l'encantador poble de Peralada, el Castell de Vallgornera ofereix als seus hostes molt més que un allotjament de luxe. Amb la seva ubicació privilegiada en la Costa Brava, els visitants tenen fàcil accés a impressionants platges, pobles medievals i una rica oferta d'experiències exclusives perquè els hostes puguin gaudir de la zona. Des de classes de Ioga particulars, tastos de vins en el Celler de Peralada, Golf en el Golf de Peralada, fins a experiències Olfactòries que permetran una connexió amb la naturalesa. Peralada també és un lloc clau per als amants de l'art. La proximitat de l'hotel-boutique a Figueres ofereix l'oportunitat de submergir-se encara més en la vida i l'art de Dalí, explorant de prop el seu llegat i el seu geni creatiu.

Amb la seva combinació única d'història, disseny i ubicació incomparable, l'Hotel-Boutique Castell de Vallgornera es presenta com el destí ideal per a aquells que busquen una experiència veritablement memorable a l'interior de la Costa Brava.

A Perelada el Castell Vallgomera és del segle XII 02

Imatge-portada: Castell de Vallgomera del segle XII, ara Hotel-Boutique
Fonts i Imatges: Hotel-Boutique Castell de Vallgornera/AboutPRStudio