Quatre municipis mariners s’uneixen per realitzar les VII Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de L’Ebre.
Enguany, del 7 de febrer al 1 de marc, Alcanar, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla i Sant Carles de la Ràpida promocionen un excel·lent producte del mar “La Galera” com a protagonista d’exquisits menús gastronòmics a la xarxa dels seus restaurants.
Aquest crustaci, abundant en zones properes a deltes on les aigües són riques en nutrients, és una excel·lent font de proteïnes d'alta qualitat, vitamines i minerals. A diferència d'altres crustacis la galera és baixa en calories i de fàcil digestió.
La restauració de les Terres de l’Ebre ha preparat un seguit de deliciosos menús, amb aquest protagonista “La Galera”, que dona sabor i color a suquets, arrossos i fideus, o com principal actor a la planxa amb flor de sal i oli d’oliva verge.
La cuina mes innovadora, la porta mes enllà cada dia, amb noves receptes i acompanyants com les carxofes, els calamars, les mongetes, la sèpia, l’ànec, els peus de porc, les amanides, i tantes altres possibilitats, que han de ser acompanyades o maridats “sempre” amb els vins DO Terra Alta.
Les Terres de l’Ebre, a Tarragona es terra de bona cuina i excel·lents productes.
- Veure i descarregar el programa de les Jornades Gastronòmiques de la Galera Aquí -