Punt de trobada....

  • Tota la varietat del col·leccionisme

  • Organitzat per El Troc

  • Pavelló Esportiu Les Tres Xemeneies de Barcelona 

  • Serà 14 i 15 de setembre 2024

Un cop finalitzada la 29a Fira o Festa del Col·leccionisme que ha organitzat El Troc al Pavelló Esportiu Les Tres Xemeneies de Barcelona, ja és anunciada la següent edició per als dies 14 i 15 de setembre del 2024.

Aquests dos dies, el 16 i 17 de setembre, un cap de setmana que ha obert les Festes de La Mercè de Barcelona, amb una impressionant trobada de col·leccionistes d'arreu de Catalunya i l'exterior que han participat activament amb exposició, venda i especialment intercanvi d'elements de les seves col·leccions, per cert, col·leccions molt variades, quasi impensables.

Els col·leccionistes i públic visitant varen trobar-se amb taules d'articles del Barça, bitllets i monedes (numismàtica), bolígrafs, punts de llibre, llibres, ampolles i gerres de cervesa, gots de vidre, copes, vitoles (anelles de cigars), segells (filatèlia), xapes o plaques de cava, figures, antiguitats, bolígrafs, capses de llumins, clauers, còmics, cromos, escuradents, figures de reis, insígnies, pins, sobres sucre, taps corona i moltes coses més, algunes increïbles, per aquells que no col·leccionen.

Dos dies amb un ambient d'il·lusió per voler trobar allò que buscaves, que et faltava o per conèixer articles centenaris o actuals.

L'intercanvi, principal activitat es va moure per un centenar de taules i milers d'aficionats. Una gran festa que es realitza any a any, i mentre arriba la següent edició, podrem participar o visitar fires, trobades, exposicions de tota mena de col·leccions a cada un dels racons de Catalunya, especialment els caps de setmana.

"Col·leccionar és una excel·lent oportunitat d'oci o lleure per nens, joves i grans -per totes les edats-“ 

Imatges: Capital2020/16-09-2023-Pavelló Esportiu Les Tres Xemeneies de Barcelona