El hoquei patins......

  • Dos equips

  • Catalunya i les millors del món

  • Per Sant Esteve, 26 de desembre 2022

  • A les 19.30 hores

  • A Calafell, Pavelló Joan Ortoll

La IV edició del “Nadal Sobre Rodes” aterrarà a la ciutat de Calafell demà, dilluns 26 de desembre, Diada de Sant Esteve, al Pavelló Joan Ortoll de Calafell. El Nadal Sobre Rodes reuneix les millors jugadores d’hoquei patins del món, que s’enfrontaran en un partit Catalunya – All Stars.

El IV Nadal Sobre Rodes és una iniciativa solidària, que pretén recaptar fons per a la investigació contra el càncer infantil. No se celebra des de l’any 2019 a causa de la pandèmia.

En aquella edició la seu va ser Palau-solità i Plegamans, i anteriorment havia passat per Mataró i Vic. El Nadal passat va voler recuperar-se a Vilafranca del Penedès, però un nou brot de covid-19 en va impedir la seva celebració.

Per Catalunya destaca la presència de la jugadora Aina Florenza, recentment nominada millor esportista catalana de l’any 2022. A més, entre totes dues seleccions hi haurà la presència de nombroses jugadores que fa un mes disputaven el Mundial, als World Skate Games d’Argentina.

El IV Nadal Sobre Rodes comptarà també amb el tradicional torneig d’escoles, que tindrà lloc entre les 18h i les 19h, mentre que a la mitja part del partit l’espectacle està assegurat amb l’organització d’un concurs de faltes directes.

L’organització d’aquesta festa solidària va a càrrec de la Federació Catalana de Patinatge, la Fundació Amics Joan Petit i Hockeymania, i comptarà amb la col·laboració del CP Calafell, l'Ajuntament de Calafell, la Secretaria General de l'Activitat Física i l'Esport i TV3.

Font i Imatges: Federació Catalana de Patinatge

Nadal sobre rodes 2022