El món del Cava.....

  • La creativitat i els millors sabors..... 

  • Dia Internacional del Cava 

  • Campanya de promoció mundial 

  • #CavaDesignContest 

  • Amb nou disseny creatiu de les plaques de cava

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional del Cava torna a convocar-se una acció digital global que connecta el Cava amb el món de l'art. “Cava Design Contest” és el concepte creatiu de la campanya per promocionar el Dia Internacional del Cava. La idea radica en crear un concurs de disseny gràfic d'àmbit internacional sota l'etiqueta #CavaDesignContest.

Un jurat votarà pel millor disseny per donar vida a una placa de Cava d'edició limitada. La idea és fer partícip a qualsevol usuari de la xarxa que estigui interessat/da i/o tingui habilitats de disseny gràfic. La proposta guanyadora cobrarà vida en una edició limitada d'ampolles de la D.O. que donaran al guanyador visibilitat i reconeixement. El guanyador rebrà un kit de Caves de l'edició exclusiva amb el seu disseny de placa. L'artista guanyador s'esmentarà als diferents canals de comunicació de la D.O. CAVA.

Torna doncs el concurs de disseny gràfic en el qual un jurat format per la D.O. CAVA i la popular dissenyadora María Diamantes, reconeguda pel seu estil que es caracteritza per la síntesi de formes i colors amb una paleta reduïda i la simplicitat de les siluetes, votaran el disseny més original d'una placa de Cava. La participació en el concurs s'obrirà el dia 12 de juliol (el Dia Internacional del Cava) i es podrà concursar fins al 23 de juliol. El 26 de juliol es comunicarà el guanyador o guanyadora.

L'objectiu és fer partícip a qualsevol que tingui habilitats de disseny gràfic o simplement sigui un aficionat. Les plaques de Cava, que fins i tot algunes d'elles s'han realitzat en plata i or, són un element molt buscat per col·leccionistes pel que es pretén amb aquesta iniciativa donar lloc a propostes de disseny originals fetes per Cavalovers.

La convocatòria del concurs s'ha llançat en els diferents canals socials de la D.O. CAVA, sol·licitant l'ús de l'etiqueta #CavaDesignContest. La participació es canalitzarà a través de la pàgina web de la D.O. i els dissenys podran enviar-se a través d'aquest formulari web – CLICA AQUÍ-. 

A l'edició de l'any passat es van presentar fins a 35 dissenys de plaques de Cava a un concurs on es va proclamar guanyador Anthony Weber. La D.O. CAVA va realitzar una edició limitada de 1.600 ampolles de Cava de Guarda Superior amb la placa dissenyada per l’Anthony Weber..........

El Cava torna a aliar-se amb el disseny

D.O. CAVA, compromís amb l'origen, la terra i la sostenibilitat

Amb més d'un 70% de vendes internacionals, CAVA és una de les D.O.’s espanyoles que més exporta. Reuneix més de 38.000 hectàrees de vinya i a més de 6.200 viticultors. Els seus 349 cellers associats són presents en més de 100 països. El CAVA, harmonia universal per la gastronomia, s'elabora pel mètode tradicional amb un estricte compromís amb l'origen, la terra i la sostenibilitat.

Imatge-portada: Composició Redacció Capital2020
Imatge-final: Disseny guanyador 2023
Fonts i Imatges: Consell Regulador del Cava/ DO Cava / CavaWine