Des d’avui i fins el 16 de febrer podem gaudir en El Vendrell de la “Ruta de Tapes”, una iniciativa conjunta del CIT i del Gremi d’hostaleria, que podrem trobar a 12 bars i restaurant que acullen aquesta sabrossa idea de “xató experience”: Yosi, El Racó Ibèric, L’enxaneta, La Fabrica del Pernil, La Cuina 2, La Cerveceria, El Paladar, El Cup, Eclèctic Pizzeria, Cal Primo-Fondue, Mauri més que Tapes i Cal Santi.
A un preu de tres euros, podem gaudir de una d’aquestes tapes d’autor i una copa de vi o de cava amb denominació d’origen Penedès.
Fotos: CIT El Vendrell
YOISI
Truita de bacallà acompanyat d’escarola
EL RACÓ IBÈRIC
Enyorança Ibèrica: Bruschettina amb pesto de porros aromatitzat amb nyora i pernil ibèric
L’ENXANETA
Xató xup: Xupa-xup de bunyol de bacallà amb salsa romesco
LA FÀBRICA DEL PERNIL
Carpaccio de bacallà amb reducció de romesco i olivada negra
LA CUINA 2
«Teules» de romesco amb ànec i «Teules» de romesco amb ànec confitat en salsa romesco
LA CERVECERIA
Hamburguesa casolana de carn i olives, amb escarola i salsa de romesco
EL PALADAR
Bacallà amb romescada i Bacallà amb romesco
EL CUP
Bunyol d’escarola amb romesco
ECLÈCTIC PIZZERIA
Base de pa de pizza amb patata rostida i romesco amb un toc de pernil serrà
«CAL PRIMO» FONDUE
Xatonet: Base de truita de fesols amb bacallà esqueixat, salsa de romesco i sardina anxovada
MAURI MÉS QUE TAPES
Pizza fusió: Pizza argentina fugazzetta amb base de ceba i mozzarella combinada amb la tradicional salsa romesco
CAL SANTI
Tempura de bacallà: Tires de bacallà en tempura amb maionesa de romesco
Més informació: www.citvendrell.cat
Bon Profit!!