De Gener a Juny 2024.....

  • Un programa per famílies catalanes 

  • Amb fill i filles menors d’edat 

  • A 27 albergs de tot Catalunya 

  • Preinscripcions fins a l'11 de desembre

Encara que estiguis de pont, no t'oblidis de fer la preinscripció al «Vacances en família» 2024. Recorda que dilluns 11 de desembre a les 12 h finalitza el període de preinscripcions en què s'ofereixen estades de caps de setmana i ponts de gener a juny del 2024.

En aquesta edició, hi participen 27 albergs repartits per tot el país perquè les famílies catalanes amb fills i filles menors d’edat aprofiteu el temps lliure d’una manera diferent i educativa. Hi trobareu les millors opcions per fer una escapada, i alhora, descobrir Catalunya!

Consulteu tota l'oferta d'albergs i torns al web i feu la vostra preinscripció al portal de preinscripcions. El sorteig es farà el 13 de desembre davant de notari.

Vacances en familia a tot Catalunya

Viu les Vacances en família!

El programa 'Vacances en família' de la Xanascat s’adreça a totes aquelles famílies amb infants menors de 18 anys que volen allunyar-se del menjador de casa per viure una experiència diferent, que les uneixi i les faci aprendre conjuntament i amb altres famílies.

Preinscripcions i informació

Es van obrir el 27 de novembre en la primera convocatòria del programa ‘Vacances en família’ 2024. Per aquesta edició, hi participen 27 albergs i es mantenen les dues convocatòries, la primera convocatòria, en els períodes de gener a juny, i la segona convocatòria, de juliol fins al desembre.

Les famílies interessades poden preinscriure’s a la iniciativa a través del portal de preinscripcions del programa fins a l’11 de desembre a les 12 hores.

AQUÍ les Preinscripcions
El preu del programa varia en funció de si el torn desitjat correspon a la temporada baixa, mitjana o alta. Respectivament, la tarifa per a persones adultes i infants a partir dels 14 anys és de 33,60 euros, 37,30 euros i 41,10 euros per persona i nit. Aquest preu inclou el Iva, l’allotjament en règim de pensió completa i la roba de llit.

Pel que fa al preu dels infants menors de 3 anys, mantenen l’estada i els serveis gratuïts, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudiran d’un 25% de reducció en tots els serveis.

El programa ofereix un 10% de rebaixa en el preu de tots els serveis a les famílies nombroses i monoparentals.