El Vendrell obre la Fira de nou......

  • Gastronomia, Tast, Artesania i música 

  • Activitats per menuts i famílies 

  • Cultura Popular, Cercavila, Castells 

  • Diversió, presentacions artístiques, atraccions 

  • Quatre dies per gaudir del Vendrell

La Fira obrirà les portes del 12 al 15 d'octubre, per tornar a gaudir d'uns dies d'actes festius, culturals i lúdics envoltats d'una àmplia i variada oferta gastronòmica i enològica, tant a la Rambla del Vendrell com a espais propers.

"La Fira torna a omplir la Rambla, per tant, es podrà tornar a fer un tomb per als dos costats del passeig i veure els productes que ofereixen els expositors i finalitzar-lo a l'espai de l'alimentació i tast per passar una bona estona xalant de les diferents actuacions programades".

Aquest any la zona de tastos i degustacions té més capacitat que mai a la Rambla “Firatast”, una gran carpa de 450 m² cobrirà l'espai que anirà acompanyat d'una potent oferta musical tots els dies i amb horaris per totes les edats, amb la ferma voluntat de reflectir la capitalitat comarcal del municipi conscients que històricament la Fira que va néixer l'any 1843, ha tingut gran ressò dins del context firal de Catalunya.

El programa i espais contemplen l'oferta familiar amb dinamitzacions i tallers per als més petits, promoció de la protecció animal i adopció de mascotes.

La cultura Popular serà present mitjançant la cercavila habitual pels carrers del Vendrell i la tradicional diada castellera del diumenge a la Plaça Vella que organitza la colla castellera “Nens del Vendrell”, amb la participació de la Colla Joves Xiquets de Valls i Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.

PROGRAMA-PDF

Fira Santa Teresa 2023 i records del 2022

Imatge-portada: Capital2020-Muntatge firal 2023
Imatge-interior: Capital2020/Fira Santa Teresa 2022
Font: Ajuntament del Vendrell