El Vendrell tanca la Fira 2023......

  • Amb milers de visitants 

  • Gastronomia, Tast, Artesania i música 

  • Activitats per menuts i famílies 

  • Cultura Popular, Cercavila, Castells, Diables i Bestiari de foc 

  • Quatre dies per gaudir l'octubre del Vendrell

La Fira ha tancat avui 15 d'octubre amb un seguit d'activitats que han posat al Vendrell durant quatre dies en el centre del moviment cultural i gastronòmic de la Comarca del Baix Penedès.

Sense dubte hem pogut apreciar durant aquests quatre dies que el nombre de visitants, tant propers com llunyans han incrementat força. No creiem equivocar-nos al mencionar que el centre d’interès ha estat al voltant de la rambla, amb una temàtica clara, el menjar i el beure, perquè els estands d'aliments, gastronomia i enologia, axis com els tasts, degustacions, conferències i la música al seu voltant han sigut els que han estat de gom a gom tant de dia com de nit.

ÈDxit Fira Santa Teresa 2023 de dia i de nit

En la part tradicional i cultural de dia, segurament la Diada Castellera celebrada a Plaça Vella amb les colles Nens del Vendrell, Colla Joves Xiquets de Valls i Colla Jove dels Xiquets de Tarragona, ha sigut el punt de reunió més important d'aquesta festa.

Èxit casteller a la Fira Santa Teresa 2023

A la nit la Cercavila de Diables i Bestiari, ha omplert els carres de llum, focs, tambors i alegria a tot el recorregut des del Tancat, Pont de França o de pedra, Quatre Fons fins a arribar també a Plaça Vella en el cor de la vila.

Exit Fira Santa Teresa 2023 bestiari

Ha sigut notori el descens de públic seguint les cercaviles populars, segurament per al seccionament realitzat, encara que la participació de colles infantils, juvenils i de grans han portat de nou als carrers del Vendrell, els balls i música popular, els gegants i capgrossos, axis com el foc per part dels diablons.

"Totes aquestes experiències han de portar-nos a uns bons resultats per al 2024"

Èxit Fira Santa Teresa 2023 pilars tancan la festa

Imatges: Capital2020-Fira Santa Teresa 2023
Fonts: Redacció / Ajuntament del Vendrell