Santa Anna......

  • Festa Major del Vendrell 

  • Dies 25, 26, 27 i 28 de juliol 2024 

  • Música i activitats per totes les edats

  • Els 10 anys de Administradors a exposició 

  • A la Sala Portal del Pardo

“De traca i mocador”, es la imatge i lema que ha seleccionat El Vendrell, per la organització de la seva Festa Major que es realitzarà a la Vila els dies 25, 26, 27 i 28 del juliol. La presentació ha sigut realitzada per els Administradors de Santa Anna 2024, junt amb l’anunci de les propostes musicals per la Festa Major.

El passat dissabte, com a cloenda dels actes del Dia de l’Administrador que va celebrar els deu anys de la recuperació d’aquesta figura, els Administradors de Santa Anna van presentar la imatge gràfica de la Festa Major 2024 amb el lema “De traca i mocador”.

També van presentat les propostes nacionals i internacionals per a tots els públics que posaran música durant els quatre dies de festa. Del 25 al 28 de juliol pel Vendrell passaran reconeguts artistes com Los Manolos, Julieta, Talco o Fórmula V.

Una de les gran apostes de la Festa Major d'enguany és la inclusió. En aquesta línia, properament es presentarà el conjunt d'accions que fomentaran que durant el dies de la festa, puguin ser gaudits de manera igualitària per tothom.

El Vendrell prepara la Festa Major "Santa Anna 2024"

10è Aniversari dels Administradors de Santa Anna

A part de presentació de la imatge gràfica i de les propostes musicals de la Festa Major 2024, també es van celebrar els 10 anys de la recuperació dels Administradors de Santa Anna.

El dia va engegar amb unes "Matinades" per diferents carrers de la vila mentre s’anaven recollint les diferents generacions d’administradors, per acabar trobant-se tots junts a la plaça del Mercat per fer un esmorzar de celebració.

També al matí es va inaugurar l’exposició “Amb ulls d’administrador”, organitzada pels Administradors de Santa Anna 2024, que estarà a la sala polivalent de la Sala Portal del Pardo fins al 9 de maig. En aquesta mostra s’hi poden trobar elements de les diferents Festes Majors des del 2014 fins a l’actualitat: programes de mà, cartells, marxandatge i també frases d’administradors dels diferents anys, deixant palesos els sentiments i emocions de tots aquells que han organitzat la Festa Major del Vendrell.

La celebració va acabar, reunint a tots ells a la plaça del Tívoli per descobrir la imatge gràfica i les propostes musicals de la Festa Major 2024, on abans es va poder visualitzar un vídeo dedicat als 10 anys de la recuperació d’Administradors de Santa Anna amb diferents imatges d’ells i de diferents actes de aquestes últimes deu Festes.

El Vendrell prepara la Festa Major "Santa Anna 2024"

Imatge-portada: Presentació imatge gràfica i lema 2024
Imatge final: Mix de Redacció Capital2020
Fonts i Imatges: Administradors Santa Anna 2024/Ajuntament del Vendrell