El món del cava…..

  • Tradició, maridatge i bon paladar

  • Tancant l’any 2022 i obrint 2023

  • Amb els millors xefs I personalitats

"Live Cava" ha posat en valor el Cava juntament amb xefs prestigiosos i personalitats de diferents disciplines, destacant l'esforç i la tradició que hi ha darrere de cada ampolla de Cava.

El darrer trimestre de l'any, el Cava ha protagonitzat les festes més exclusives de la nit barcelonina. Fa pocs dies es va viure l'última de les festes al Reial Cercle Artístic de Barcelona, un emblemàtic palau de nombrosos finestrals gòtics i relleus renaixentistes situat al cor de Barcelona.

El mestre de cerimònies de les festes va ser el periodista i presentador Llucià Ferrer, que va interactuar amb els famosos ambaixadors del Cava. En aquesta ocasió, la reputada xef Carme Ruscalleda i la model i actriu Mireia Oriol van ser les protagonistes de l'última festa de l'any.

Live Cava tanca 2022

En la trobada, Carme Ruscalleda va destacar la versatilitat del Cava i va compartir anècdotes i una recepta deliciosa amb Cava que va elaborar per al públic japonès: "A més de ser un producte que es pot degustar a qualsevol hora, el Cava és respectuós amb el que l'acompanya. És amable i dialoga amb el que menges, al Japó és ideal per acompanyar la seva gastronomia tan delicada i elegant".

Carme Ruscalleda: A més de ser una amant de l'enoturisme i conèixer els secrets gràcies a la seva tieta, Mireia Oriol té present el Cava per brindar pels seus èxits i nous propòsits: "Per mi, el Cava és celebració, sempre destapo una ampolla important a l'inici de projectes molt emocionants".

Mireia Oriol: "Els ambaixadors van abraçar la marca Cava, lloant-ne les característiques qualitatives úniques i gaudint dels diferents estils de Cava disponibles en aquestes trobades exclusives d'estil afterwork, amb convidats de prestigi i l'alta societat de Barcelona".

A més, durant les vetllades també es va explorar el potencial de maridatge del Cava, per gaudir-lo de manera distesa amb una selecció de tapes gurmet ofertes per Collverd Foie, ostres Poget, Real Caviar, Formatges de Suïssa, pernil de gla de Reserva Ibérica, Carpier Ahumados i Catànies Cudié.

Imatge-portada: Mads-Eneqvist-ks8pq99ai6g-unsplash
Font i Imatges: Consell Regulador de la D.O. Cava