L'aventura ha començatCapital2020: Un espai on tu ets el protagonista. Viu, treballa i gaudeix d'una agenda informativa plena de experiències inoblidables i molta cultura, turisme, gastronomia i comerç.
Gelat artesà de Reus, amb més punts tant del jurat com del públic va ser el guanyador de la gran final a Longarone, Itàlia, després de les fases classificatòries i els 12 països que varen competir pel premi i la glòria...
Una jornada dedicada als nous permisos laborals i a les mesures de conciliació, organitzada per la Pimec - Petita i mitjana empresa de Catalunya, oberta a tothom.
Només som a una setmana del diumenge 14 de desembre, on el realitzarà La Maratò 2025 de 3Cat, enguany destinada a la investigació del càncer.
Després certes incògnites sorgides per part del teixit productiu d'autònoms i petites empreses, aquesta setmana el Consell de Ministres, a acordat ajornar un any la implantació del sistema “Veri*Factu”.
Aquest vespre i nit ha estat de festa amb cava i coca al Vendrell. Els Administradors i Administradores de la Festa Major Santa Anna 2026 han presentat una extraordinària “Panera de Nadal” plena de gom a gom.

Gelat artesà de Reus, amb més punts tant del jurat com del públic va ser el guanyador de la gran final a Longarone, Itàlia, després de les fases classificatòries i els...
La Bisbal del Penedès avui 22 de novembre és l’epicentre de la cultura de l’oli celebrant la “Jornada de l’Oli d’Oliva” en el marc de Catalunya, Regió Mundial de la...
La Cuina tradicional i innovació es donen la mà en un curs d’elaboració de canelons i croquetes organitzat per l’Escola Agrària i Alimentària de l’Empordà, amb el...
La Bisbal del Penedès es convertirà en l’epicentre de la cultura de l’oli el dissabte 22 de novembre, celebrant la “Jornada de l’Oli d’Oliva” en el marc de Catalunya,...
Arriba a la seva fi: La Bomba de la Barceloneta és la tapa genuïna, preparada artesanalment i servida acompanyada d'una salsa suficient picant d'aquest popular i...
Per a tots els amants de l’enogastronomia, Catalunya és un territori que ve de gust. On pots paladejar, tastar, assaborir i gaudir de la bona taula i els vins i caves.
Catalunya és el lloc on la tradició i la innovació es troben a taula. Una terra que ha revolucionat la gastronomia mundial sense perdre les seves arrels, per producte...
La Bomba de la Barceloneta és la tapa genuïna, preparada artesanalment i servida acompanyada d'una salsa suficient picant d'aquest popular i mariner barri de Barcelona.
Una jornada dedicada als nous permisos laborals i a les mesures de conciliació, organitzada per la Pimec - Petita i mitjana empresa de Catalunya, oberta a tothom.
Després certes incògnites sorgides per part del teixit productiu d'autònoms i petites empreses, aquesta setmana el Consell de Ministres, a acordat ajornar un any la implantació del sistema “Veri*Factu”.